Werken aan werk

Werken aan werk

Werken aan werk en dat met volle kracht.

Het zou zomaar de kop kunnen zijn van een coalitieakkoord. De verkiezingen voor de gemeenteraad liggen weer achter ons. Voor sommige partijen een succes voor anderen een bittere pil. Ook de VCP heeft een zetel ingeleverd, maar toch kan verlies ook winst zijn.

Het kan ons als partij alleen maar aansporen om de komende vier jaar nog meer tijd te investeren om uw belangen te behartigen, want daar doen we het tenslotte voor.

Hoe de onderhandelingen over een coalitie gaan verlopen is voor iedereen koffiedik kijken.

Ook nu is dit het geval. Er zijn, gezien de verkiezingsuitslag, meerdere mogelijkheden voor het vormen van een coalitie.

Ook nu kan en wil de VCP laten zien dat wij niet weglopen voor onze verantwoordelijkheid. De VCP is al jarenlang in de raden een vertrouwd gezicht en blijkbaar een partij die hoort in deze regio.

Gezien ons verkiezingsprogramma van de VCP zou het een keer logisch zijn om een links georiënteerde coalitie in Oldambt te vormen. Dat verdiend deze regio, en daar komt nog bij dat het huidig regeringsbeleid niet in het voordeel is van dit gebied.

Maar in welke hoedanigheid wij ook de komende vier jaar verschijnen, u als inwoner van Oldambt kunt altijd op ons rekenen.

Tevens willen we nog een keer onder de aandacht brengen dat u altijd welkom bent op ons kantoor aan de Torenstraat 26 in Winschoten.

Wij zijn open op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Voor dringende gevallen zijn wij bereikbaar op tel: Nummer 0628991515.

En daar zullen wij u dan helpen met dezelfde leus die wij hebben gebruikt in de verkiezingstijd:

SOCIAAL, RECHTVAARDIG EN STRIJDBAAR.

Engel Modderman

Fractievoorzitter VCP Oldambt

Deel dit bericht:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *