Nog een praatje van Eppo Boven 1 Augustus:

Op weg naar de herfst. Augustus is de maand dat de meeste landerijen weer “zwart” worden. De vakanties ten einde komen en alles weer normaal wordt zoals men dan pleegt te zeggen. Nou dat normale moeten we nog maar even afwachten. Daar zijn de meningen wel erg over verdeeld. Niet iedereen heeft dezelfde voorstelling van normaal. We hebben dit jaar nog 5 maanden de tijd om tot onszelf te komen. Om te kijken waar we nu werkelijk staan. En het lijkt gewoon niet echt best.

We wachten op een nieuwe regering, terwijl de hoofdrolspelers daarin bezig zijn met huiswerk in de achterkamer. Hoe dan ook is de kans groot dat een nieuwe regering niet stabiel zal zijn. Ik vrees dat er weinig verandering komt ten opzichte van het vorig Kabinet. Wat belangrijk is en wordt is dat we op de juiste mensen stemmen voor de gemeentelijke leiding in maart.

Mensen met de mouwen omhoog en met een realistische blik en bovenal zonder vriendjespolitiek. Na een enquête bleek afgelopen week dat meer dan 70% van de Nederlanders het eens is met Johan Derksen. Nederland is een kutland geworden. Dat zegt veel.

Simpelweg omdat het realisme hier niet meer woont, de verschillen te groot zijn. Leugens, bedrog en nep zijn de regeerders geworden. Zeker kan dat anders. Ook dit begint bij jezelf! Voor het dagelijks muziekje duiken we deze week in 1987. Een jaar waar het einde van de disco-tijd min of meer werd ingeluid. 14 weken in de Top 40 en deze week op 38. Een superhit in Europa van Drafi Deutscher.Hey, I see it in your eyes……….. Ogen liegen nooit.

Eppo Boven