Landelijke partijen?

Wij hebben als Nederlanders met elkaar afgesproken dat wij door verkiezingen vertegenwoordigers in de regering hebben die onze belangen verdedigen. Zij moeten doen wat wij willen.

Zodra zij er na de verkiezingen zitten zijn ze ons vergeten en menen zij dat ze ons kunnen vertellen wat wij moeten doen en laten. Ook betalen wij met elkaar belasting omdat er dingen betaald moeten worden. Dat zijn onze centen die besteed moeten worden zoals wij dat willen.

Dat gebeurt niet want zij denken geld uit te kunnen geven zoals zij willen. Bovendien maken ze schulden die wij mogen betalen. Nu al €22.000,- per inwoner, dus gezin met 2 kinderen €88.000,-. En weer wordt ons niets gevraagd. 

Veel mensen voelen haarfijn aan dat dit alles niet deugt en gaan daarom niet meer stemmen. Voor de gemeenteraad is er misschien nog iets te redden als wij op lokale partijen stemmen.

Grote landelijke partijen brengen ons niets dan hun belangen.

DUS STEM  LIJST 4 VCP

Beerta

Derk-Jan Bleeker

1 reactie

    • Stella op 8 maart 2022 om 20:49

    Ik woon niet in Oldambt maar ben het roerend eens met dhr. Bleeker. Landelijke partijen zitten voor hun eigen hobby en niet wat wij hen als boodschap hebben mee gegeven toen wij voor hen stemden. Het wordt tijd dat er wordt afgerekend met landelijke politiek. Het referendum moet terug op de agenda, want dan mag het volk ook mee stemmen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.