Even voorstellen: Alma de Groot

Mijn naam is Alma de Groot ben 52 jaar en woonachtig in Heiligerlee. Heb twee dochters en ben werkzaam in de zorg. Veel mensen kennen mij daar dan ook van en weten dat ik mij ook bezig hou met politiek. In 2014 ben ik begonnen als commissielid voor de VCP en heb mij daar 2 jaar voor ingezet. In 2016 ben ik door een wisseling van raadsleden binnen de VCP in de gemeenteraad gekozen.

Na de verkiezingen van 2018 ben ik opnieuw gekozen in de gemeenteraad. Waarom ik voor de VCP gekozen heb mag duidelijk zijn: Het is een partij die het dichtst bij mijn gedachtengoed ligt. Wat ik onder ander belangrijk vindt van het raadslid zijn is mensen helpen die vastlopen met allerlei regeltjes en niet meer weten welke weg ze moeten bewandelen. Tevens vind ik het heel belangrijk dat je betrokken bent en  contacten onderhoud met de inwoners.

Ik help mensen graag waar ik kan. Het voordeel van het advies werk is dat je sociale netwerk steeds uitgebreider wordt. Waar ik niet van hou is om de waarheid heen draaien maar je gezond verstand gebruiken. Wat ik ook belangrijk vindt zijn voorlichtingen over bepaalde zaken die de gemeente aangaan. Kennis op doen is goed voor de werkzaamheden die je als raadslid verricht. Kortom ik hou van het raadswerk en zal als raadslid nooit naast mijn schoenen gaan lopen. Ik zit er immers voor onze inwoners.

Alma de Groot

VCP raadslid